Hafif Yağmur

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı

İlçemizde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Programa ilçemiz Kaymakamı Sayın Gürkan KARAMAN, Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluşlarının daire amirleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Akabinde ilçemiz Şehit Vedat BÜYÜKÖZTAŞ İlkokulundaki program ise günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiir dinletileri sunumu ile devam etti. Öğrencilerin hazırlamış oldukları ront gösterisinin sunumu ile program son buldu.