Yağışlı
Hafif Yağmur

10 Kasım Programı

İlçemizde 10 Kasım ATATÜRK'ü Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.
Programa ilçemiz Kaymakamı Sayın Hamza SELÇUK, Belediye Başkan Vekili Sayın Hacı Dede GÖKÇE, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluşlarının daire amirleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan program 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Akabinde Sarıyahşi Belediyesi Tiyatro ve Konferans Salonunda düzenlenen program ise günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından sinevizyon gösterimi, şiir dinletileri, ATATÜRK'ün sevdiği şarkıların sunumu ile devam etti. Öğrencilerin hazırlamış oldukları oratoryo gösterisinin sunumu ile program son buldu.