Hafif Sağanak Yağışlı

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü

İlçemizde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü dolayısıyla Şehit Vedat BÜYÜKÖZTAŞ İlkokulunda program düzenlendi.

Programa Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluşlarının daire amirleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiir dinletileri sunumu ile devam etti. Öğrencilerin hazırlamış oldukları tiyatro gösterisi, video sunumu ve sergi ile program son buldu.