Yağışlı
Hafif Yağmur

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Daveti

15 Temmuz Demokrasi Zaferinin 3. Yıldönümü dolayısıyla şehitlerimizi anmak, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak, Milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığını gelecek nesillere aktarmak amacıyla 15 Temmuz Pazartesi günü Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri düzenlenecek olup, Etkinlikler kapsamında 15 Temmuz Pazartesi günü saat 19:00’ da Belediyemiz Demokrasi Meydanında toplanılarak Demokrasi yürüyüşü yapılacak ve etkinliğe Demokrasi Meydanında devam edilecektir. Belediye Başkanlığımız ve Sarıyahşi Kaymakamlığınca düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerine tüm ilçemiz halkı davetlidir.