15 Temmuz (Tur Teknesi)

Belediyemiz tarafından ilçemizin tanıtımı ve iç turizmin gelişmesi amacıyla 15 Temmuz isimli Tur Teknesi ilçemize kazandırılmıştır.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL; "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına Belediyemizce yapılan talep sonucunda Bakanlıkça hibe edilen tur teknemiz 11 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğinde olup Bölgemizin ve Sarıyahşi’mizin 2. Tur teknesi niteliğindedir. Hirfanlı Barajında ilk olma özelliğini taşıyan tur teknelerimiz vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.
Bu kapsamda hazırladığımız projelere desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, bürokratlarımıza, Müsteşarımız Sayın Nusret YAZICI’ya, Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Münir UĞUZ’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun…