Hafif Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Programı

İlçemizde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıldönümü dolayısıyla ilçe şehitliğinde ve Şehit Vedat BÜYÜKÖZTAŞ İlkokulunda programlar düzenlendi.

Programa ilçemiz Kaymakamı Sayın Gürkan KARAMAN, Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluşlarının daire amirleri, şehit aileleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan program ilçe şehitliğinin ziyaret edilmesi ve şehit ailelerinin ev ziyaretleri ile devam etti.

İlçemiz Şehit Vedat BÜYÜKÖZTAŞ İlkokulundaki program ise saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve şiir dinletileri sunumu ile devam etti. Öğrencilerin hazırlamış oldukları Çanakkale Zaferi ile ilgili tiyatro gösterisi ve video sunumu ile program son buldu.