Hafif Sağanak Yağışlı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ilçemiz Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Atatürk anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başlayan 19 Mayıs kutlamaları Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesi’nde devam etti. Törene Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 99. yıldönümü kutlamaları öğrenciler tarafından hazırlanan şiir ve ront gösterilerinin ardından program son buldu.