Hafif Yağmur
Kar Yağışlı
-5°C | 2°C

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ilçemiz Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Atatürk anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başlayan 19 Mayıs kutlamaları Hacı Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesi’nde devam etti. Törene ilçemiz Kaymakamı Sayın Yıldız BÜYÜKER, Belediye Başkan Vekili Sayın Hasan KARAKAYA, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 98. yıldönümü kutlamaları öğrenciler tarafından hazırlanan şiir ve ront gösterilerinin ardından program son buldu.