Yağışlı
Yağışlı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlamaları

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamaları ilçemiz Şehit Vedat Büyüköztaş İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi.
Atatürk anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başlayan program ilçemiz Şehit Vedat Büyüköztaş İlkokulu bahçesinde devam etti. Törene Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, ilçemiz Kaymakamı Sayın Sercan SAKARYA, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.
Program günün anlam ve önemini belirten konuşma ile başladı. Akabinde öğrenciler tarafından hazırlanan şiir ve ront gösterilerinin sunulması ile program son buldu.