Hafif Sağanak Yağışlı

24 Kasım Öğretmenler Günü Programları

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçemizde programlar düzenlendi.
Programa ilçemiz Kaymakamı Sayın Gürkan KARAMAN, Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluşlarının daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Atatürk anıtına Milli Eğitim Müdürlüğünce çelenk sunulması ile başladı. Daha sonra İlçemiz Şehit Vedat BÜYÜKÖZTAŞ İlkokulundaki program ise günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiir dinletileri sunumu ile devam etti. Akabinde Belediyemiz tarafından Sosyal Tesislerde Öğretmen Günü münasebetiyle öğretmenlere yemek daveti verildi ve programlar son buldu.