29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıldönümü kutlamaları, 28 Ekim Pazartesi günü saat 13.00’da Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başladı ve kutlama programı 29 Ekim Salı günü Fatih Ortaokulu bahçesinde ilçemiz Kaymakamı Sayın Hamza SELÇUK, Belediye Başkan Vekili Sayın Hacı Dede GÖKÇE, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve ilçemiz halkının katılımı ile gerçekleştirildi.

Tören geçişi ile başlayan program, İlçe Kaymakamının günün anlam ve önemi belirten konuşması ile devam etti. Akabinde öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve okulların hazırlamış oldukları ront gösterilerinin ardından kutlama programı son buldu.