Hafif Yağmur

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yıldönümü kutlamaları, 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başladı ve kutlama programı 29 Ekim Pazar günü ilçemiz Fatih Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda ilçe Kaymakamı Sayın Gürkan KARAMAN, Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Siyasi Partilerin temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, öğrenciler ve ilçemiz halkının katılımı ile gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamının günün anlam ve önemi belirten konuşması ile başlayan program, öğrencilerin hazırlamış olduğu ront gösterilerinin ardından tören geçişi ile son buldu.