Ankara-Niğde Otoyol Projesi Bilgilendirme

Ankara-Niğde Otoyol Projesi kapsamında Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi yetkililerini Belediyemizde kabul eden Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL görüşme ile ilgili yaptığı açıklamada “otoyolun geçtiği güzergâhta ekili alanı zarar gören vatandaşlarımızın ürün bedeli ödenecek ve vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecektir. Yol güzergâhında bulunan tarlaların toplulaştırma neticesinde yerine hazine adına kayıtlı arazi verilmesi veya kamulaştırma bedelinin ödenmesi konusu da neticelendirilecektir. Ayrıca otoyolun giriş-çıkış bağlantısının bulunması ilçemize yatırım ve istihdamı artıracaktır. Devletimiz hiçbir vatandaşını mağdur etmeme hassasiyeti ve gayreti içindedir” dedi.