Belediye Başkanımız Fatih ÜNSAL'ın Kadir Gecesi Mesajı

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşarken, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Kur’an-ı Kerim’in indiği bu gece; Yüce Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu, yapılan dua ve tövbelerin kabul edildiği hayırlı ve kutlu bir gecedir. Bu mübarek gecenin, kalplerimizin kötülüklerden arınmasına, gönül dünyamızın aydınlanmasına, insanlığın barış ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, Sarıyahşi’li hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.