Hafif Yağmur

Belediye Başkanımızın 10 Kasım Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL 10 Kasım dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

Türk Milletinin Anadolu topraklarından silinmeye çalışıldığı bir dönemde, “Ya İstiklal Ya Ölüm” parolasıyla kurtarılmasını sağlayan başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize şükran borcumuzu ödemek için bize bırakılan eserlerine sahip çıkmalıyız. Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyetini, ilelebet yaşatmak, Başkomutan Atatürk’e ve bu uğurda canlarını verenlere saygının en büyüğü olacaktır.

Atatürk’ün işgal altındaki Anadolu topraklarından yükselttiği bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 79. yılında, saygı ve minnetle anıyorum.