Yağışlı
Yağışlı

Belediye Başkanımızın 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Belediye Başkanımızın 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü  Mesajı

Tarihi nice zafer ve destanlarla dolu yüce milletimiz bir kez daha ecdadına ve tarihine yakışır şekilde 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan Fetöcü hainlere ve işbirlikçilerine gereken dersi vermiştir. Hainler topluluğunun uçak, tank ve ağır silahlarına karşı İstiklal Marşımızdaki gibi göğsünü siper ederek tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla göğsünü siper etmiştir. O gece, milletin cesaretini kırmak için yaptıkları her saldırıyla cesaretimiz daha da artmış, tarihimizin en görkemli destanlarından biri yaşanarak yazılmıştır. Hemşehrilerimiz Yusuf ÇELİK ve Vedat BÜYÜKÖZTAŞ gözünü kırpmadan şehadete koşmuş, al bayrağın kalbindeki yıldız olmuşlardır. Bizler şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda, aynı inanç ve vatan sevdasıyla güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Vatan uğruna canını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, hayırlı ömürler ve ailelerine sabır diliyorum.