Hafif Sağanak Yağışlı

Belediye Başkanımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Zorlu mücadelelerle kazandığımız Cumhuriyetimizi taçlandıran çocuklarımız, umudumuz ve en kıymetli hazinemizdir. Çocuklarımızı korumak, nitelikli ve farkında bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve elbette her şeyden önce sağlıklı bir yaşam sunmak hepimizin görevidir. Siz çocuklarımıza armağan edilen, mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, Ulusal egemenliğimizin ve Cumhuriyetimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98. Yıl dönümünde tüm dünya çocuklarının ve Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.