Belediye Başkanımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Bugün 96’ncı yılını kutladığımız Cumhuriyet; istiklalimizin temeli ve istikbalimizin teminatıdır. Yeniden dirilişin adı, şanlı mücadelenin taçlanışıdır. Türk milleti, kendini tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı verdiği Kurtuluş Savaşını zaferle bitirmiş ve tarih sahnesinde hak ettiği yeri yeniden almıştır. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen dış güçler, her zaman fitne tohumları ekmeye devam etmişlerdir. Ancak bizler Çanakkale ve Kurtuluş Savaşındaki ruhla ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza mücadele vermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Savaşı kahramanlarını, kanlarıyla ve canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.