Belediye Başkanımızın Babalar Günü Mesajı

Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmek için her türlü fedakarlığı gösteren değerli varlıklarımızdır. Babalar, çocuk açısından himaye eden, kuşatan, güven veren bir unsurdur. Bu duygu ve düşüncelerle; başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum.