Hafif Yağmur

Belediye Başkanımızın Babalar Günü Mesajı

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük emek sarf eden ve rol model olan, aileyi ayakta tutan ve ailenin temel direği olan tüm babaları saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Her an ve her yerde ailesi için fedakar ve cefakarca sorumluluğunu yerine getiren, ailesi ve çocukları için yeri geldiğinde kendi hayatından fedakarlık yapan tüm babaların bu anlamlı gününü tebrik ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum.