Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Hafif Sağanak Yağışlı
Hafif Sağanak Yağışlı

Belediye Başkanımızın Berat Kandili Mesajı

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın müjdecisi, af, mağfiret ve ilahi rahmete kavuşma vesilesi olan Berat Kandilinde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını en yoğun şekilde yaşamalıyız. Berat, sadece kötülükten uzaklaşmakla yetinmeyip iyiliğe yaklaşmak, iyiyi aramak, iyiyle olmaktır. Her türlü çirkinliği hayatından çıkaran mümin için Berat Kandili, Allah’a dost olma, hakkın yanında yer alma ve hayra giden yolları arama gecesidir. Beratın en derin anlamı ise, bağışlanmadır. Bu vesile ile tüm Sarıyahşi'li hemşehrilerimin Berat Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz, milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.