Hafif Yağmur
Kar Yağışlı
-3°C | 1°C

Belediye Başkanımızın Berat Kandili Mesajı

11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Kandili, affolunma ve kardeşlik duygularımızın pekişmesi bakımından bizler için büyük bir fırsattır. Bütün mübarek gün ve gecelerde olduğu gibi Berat Kandili de insanlar arasındaki sevgi ve saygı bağını, birlik ve bütünlüğümüzü, huzur ve esenliğimizi geliştirmemize vesile olan özel ve müstesna gecelerden biridir. Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevmeli, kini ve nefreti sevgiye; bencilliği fedakârlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Sarıyahşi’li hemşehrilerimin mübarek Berat Kandilini kutluyorum.