Kar Yağışlı
-1°C | 8°C

Belediye Başkanımızın Mübarek Miraç Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

İçinde büyük hikmetler barındıran mucizelerle dolu Miraç Kandiline kavuşmuş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Kandil geceleri insanların kötülüklerden arınması, haksızlıklardan uzak durması ve her şeyin yaratıcısı olan yüce Allah’a şükretme imkânı bulabildiği özel gecelerdir. Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların ülkemizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, Sarıyahşi’li hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Cuma gününü ve Miraç Kandilini kutluyorum.