Hafif Sağanak Yağışlı

Belediye Başkanımızın Ramazan Ayı Mesajı

Ramazan; Allah’a olan kulluk şuurunu derinden hissettiğimiz, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir aydır. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği Ramazan Ayı, geçmişimizi muhasebe ederek, kendimizi kötülüklerden ve haramlardan uzak tutarak, hayra ve kalıcı mutluluğa yönelerek değerlendirilmelidir. Yapacağımız hayır ve ibadetlerle Allah’ın rızasını kazanmaya, iyi ve güzel davranışlarımızı artırarak on bir ayın sultanı Ramazan Ayını en iyi şekilde geçirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Ayının Sarıyahşi’li hemşehrilerime ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.