Yağışlı

Belediye Başkanımızın Ramazan Bayramı Mesajı

Milletçe güzelliklerin, iyiliklerin, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulup yerini barışa bıraktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hayatımızı renklendiren bayramlar, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği bu günlerin önemini bilerek, birbirimize olan sevgi ve saygının artması temennisiyle tüm Sarıyahşi’li hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, ülkemize ve tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum.