Belediye Başkanımızın Ramazan Bayramı Mesajı

Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, beraberlik duygularının pekiştiği, hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği müstesna günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan coşku ve sevinç günleridir.

Bu güzel günlerde barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle Sarıyahşi’li hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.