Belediye Başkanımızın Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesaj

Hidayet ve rahmet kaynağı olan Kur’ân-ı Kerim’in indirildiği, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir zaman dilimi olan mübarek üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandiline ulaşabilmiş olmanın huzurunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Üç aylar ve kandil gecelerimiz; millet olarak birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, aynı duygu etrafında çarpan kalplerimizin, aynı hissiyatı paylaşan gönüllerimizin bir araya gelerek dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği müstesna ve özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Sarıyahşi’li hemşehrilerimin ve tüm İslam Âleminin; mübarek Regaip Kandilini kutlar, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olması Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.