Belediye Başkanımızın Yeni Yıl Mesajı

2018 yılını geride bırakıyor; yeni umutlarla yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Sarıyahşi ’miz adına dolu dolu geçen 2018’in ardından, yeni hizmetler ve projelerin hayata geçeceği 2019 yılına ulaşmanın heyecanı içindeyiz. Yeni yılın ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde sevgiye, barışa, dostluğa, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet ve mutluluk içinde geçmesini gönülden temenni ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.