Sıcak
Sıcak

Belediyemiz bünyesinde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçiş işlemleri tamamlandı.

Belediyemiz bünyesinde taşeron işçi olarak çalışan ve kadroya geçmesi kesinleşen 27 personele Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL ve Belediye Meclis Üyeleri işçi statüsüne geçiş onaylarını takdim etti.
Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, “hem kadroya geçen arkadaşlarımız için hem de Belediyemizin tüm personeliyle istişare etmek adına bugün yemek daveti düzenledik. Kadroya geçiş konusunda başvuru süreçlerimiz, soruşturma ve sınav süreçlerimiz ve imzalar tamamlandı. Önceden olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içerisinde Sarıyahşi’miz için daha güzel hizmetler edeceğimize inanıyorum. Belediyemize ait Sarıyahşi Belediyesi Personel Limited Şirketinde işçi statüsüne geçen arkadaşlarımıza hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.