Yağışlı
Yağışlı

İlçemizdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıldönümü kutlamaları, 28 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başladı ve kutlama programı 29 Ekim Pazartesi günü ilçemiz Fatih Ortaokulu bahçesinde Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL, ilçemiz Kaymakamı Sayın Sercan SAKARYA, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve ilçemiz halkının katılımı ile gerçekleştirildi.

Tören geçişi ile başlayan program, İlçe Kaymakamının günün anlam ve önemi belirten konuşması ile devam etti. Akabinde öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve okulların hazırlamış oldukları ront gösterilerinin ardından Sarıyahşi Belediyesi Halay Grubunun Sarıyahşi Halayını sunması ile kutlama programı son buldu.

Daha fazla fotoğraf için Resmi Facebook Adresimiz