İlçemize Su Bisikleti ve Kano Kazandırılmıştır.

Belediyemiz ile Ahiler Kalkınma Ajansı arasında düzenlenen “Sarıyahşi’de Turizm Çeşitleniyor” projesi kapsamında ilçemize 10 adet su bisikleti ve 10 adet kano kazandırılmıştır.
Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL; “Ahiler Kalkınma Ajansı ile düzenlemiş olduğumuz proje kapsamında çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. İlk etapta 10 adet su bisikleti ve 10 adet kano ilçemize kazandırılmıştır. Yapımına kısa bir süre sonra başlanacak olan plaj ve rekreasyon alanı ile birlikte Sarıyahşi’miz ve Hirfanlı Barajımız sahil ilçesi konumuna kavuşacaktır. Ayrıca bu proje ile birlikte vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçları karşılanacaktır. Göreve geldiğimiz günden günümüze kadar Sarıyahşi’miz için elimizden gelen bütün çabayla vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermenin mutluluğu içerisindeyiz. İlçemize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.