Hafif Sağanak Yağışlı

İlçemize Yeni Yol Süpürme Aracı Kazandırılmıştır.

Belediyemiz araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL’ın girişimleri sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemize ISUZU marka sıfır yol süpürme aracı kazandırılmıştır.
Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “daha temiz bir Sarıyahşi için çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürürken üzerinde ekipmanlarıyla birlikte 267.000 TL. değerindeki yol süpürme aracını hibe yoluyla belediyemize kazandırdık. Yeni aracımızla birlikte çalışmalarımızın ve hizmetlerimiz yoğun bir şekilde devam edecek olup yol süpürme aracımızı Belediyemize kazandırılmasında emeği geçen ve hiçbir zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen başta AK Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili Sayın İlknur İNCEÖZ’e, Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Sayın Cengiz AYDOĞDU ve Sayın Mustafa SERDENGEÇTİ’ye, AK Parti Aksaray İl Başkanı Sayın Hüseyin ALTINSOY’a, bürokratlarımıza, siyasilerimize, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" diyerek sözlerini tamamladı.