Yağışlı
Yağışlı

İlimiz Valisi Sayın Ali MANTI ilçemizi ziyaret etti.

İlimiz Valisi Sayın Ali MANTI ilçemizi ziyaret ederek, ilçemiz hakkında Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL’dan bilgi aldı. Gerçekleşen ziyarette Valimiz Sayın Ali MANTI’ya il protokolü eşlik etti.

Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL’dan Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Valimiz Sayın Ali MANTI buradan da Hirfanlı Barajında yapımı tamamlanma aşamasında olan yeni Sosyal Tesisimizi ve bölgemizde ilk tur teknesi olma özelliği taşıyan Belediyemize ait KOCAREİS-68 isimli tur teknesi ve Hirfanlı Barajı hakkında bilgi aldı. Akabinde Kaymakamlık, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek bilgiler aldı ve ziyaretini tamamladı.