-1°C | 10°C
-2°C | 8°C

Sağlık Çalışanlarımıza Yönelik 15 m³ Ücretsiz Su Yüklemesi

Belediyemizce Sarıyahşi İlçe Hastanesi ve 112 Acil Servisinde görev yapan tüm çalışanlarımıza ücretsiz 15 m³ su yüklemesi yapılacaktır.
Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL; “Belediyemizce Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemleri titizlikle sürdürürken bir yandan da bu virüsün Türkiye’de görülmeye başlandığı günden bu yana mesai gözetmeksizin fedakarlıkla görev yapan sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.
Bu hususta sağlık çalışanlarımıza bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla Sarıyahşi İlçe Hastanesi ve 112 Acil Servisinde görev yapan tüm çalışanlarımızın su sayaçlarına ücretsiz olarak 15 m³ su yüklemesi yapılacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.