Sarıyahşi Belediyesi Tiyatro ve Konferans Salonu Projesi Tamamlanmıştır.

Belediyemiz ve Sarıyahşi Kaymakamlığınca ortaklaşa gerçekleştirilen SODES projesi kapsamında yapımına kısa bir süre önce başlanılan Tiyatro ve Konferans Salonu projesi tamamlanmıştır.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL; “yapımına kısa bir süre önce başladığımız Tiyatro ve Konferans Salonumuz 140 kişi kapasiteli olup tamirat, tadilat, bakım ve onarım çalışmaları tamamlanmış ve salonumuz baştan aşağı yenilenmiştir. Çok amaçlı kullanılabilecek bu salonumuzda öğrencilerimiz için sinema gösterileri, konferanslar, tiyatro gösterileri, toplantılar, seminerler, vb. etkinlikler gerçekleştirilecektir. İlçemize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.