-7°C | 5°C
-3°C | 9°C

Sarıyahşi Yazısı İlçemize Renk Kattı.

Belediyemiz tarafından ilçe merkezinde bulunan Yahşibey Cami önüne “Sarıyahşi” yazısı yerleştirildi.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL; “ilçemizin tanıtımını hızlandırmak ve sosyal medyada yaygınlaştırmak amacıyla dikkat çeken tanıtım mecralarına devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemizin muhtelif yerlerine yapılacak olan totem tabelaların ilki ilçemiz Yahşibey Cami önüne yapılmıştır. Totem tabela platforma yerleştirildiği andan itibaren hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görmektedir. İlçemize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.