Açıkhava Düğün Salonu, Pide Fırını, Yemek Salonu, Kafeterya ve Misafirhane

Açıkhava Düğün Salonu, Pide Fırını, Yemek Salonu, Kafeterya ve misafirhane olmak üzere baştan aşağı yenilenen Yahşibey Alparslan Türkeş Aile Çay Bahçesi Sosyal Tesisleri yepyeni hizmet yelpazesi ile ilçemiz halkının hizmetine açılmıştır.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Fatih Ünsal; "son derece nezih bir ortamda kaliteli ve damak tadına hitap eden sosyal tesislerimiz düğün, nişan, sünnet, yemekli toplantı ve özel günler için modern bir çizgide dekore edilmiş olup kahvaltı, pide, gözleme ve sulu yemek menüsü ile her kesime hitap etmektedir. İlçemizde son derece eksikliği hissedilen sosyal tesislerimiz aile ortamında yemek yeme ve keyifli vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Sosyal tesisimizde yeni evlenecek çiftlerin genellikle tercih ettiği Açıkhava Düğün Salonu mevcut olup 700 kişi kapasitelidir. Ayrıca 6 normal oda ve 1 suit oda olmak üzere 14 yatak kapasiteli misafirhanemizde mevcuttur. İlçemize hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.