Hafif Yağmur

Futbol Sahası ve Spor Kompleksi

Sarıyahşi Belediyesi Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası ve Spor Kompleksi projesi tamamlanmıştır.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL; Türkiye Futbol Federasyonu Standartlarındaki yaptırmış olduğumuz spor kompleksimiz 500 kişilik tribünü olan tam aydınlatmalı, idari bina, hakem odası ve soyunma odası ile birlikte tenis ve basketbol sahası ile çok yönlü spor faaliyetlerinde kullanılabilecek olup gençlerimize ve çocuklarımıza modern bir ortamda spor yapma imkânı sunacaktır. Bu kapsamda projelerimize katkılarını esirgemeyen milletvekillerimize, bürokratlarımıza ve siyasilerimize teşekkür ederiz.