Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Aksaray Heyetinden Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat KURUM'a Ziyaret

Aksaray Heyeti olarak Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM'a yapılan ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL ilçemizin sorunlarını dile getirerek birçok projeyi olumlu sonuçlandırmıştır.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜNSAL; “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM'u ziyaretimiz neticesinde 1 adet Vidanjör özelliği bulunan Kanal Açma Aracı, 1.000.000 TL. tutarında Kilitli Parke Taşı, TOKİ Konutlarının yapımı için işlemlerin hızlandırılması ve 100 adet Çöp Konteynerini ilçemize kazandırmış bulunmaktayız. "Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır" diyerek çıktığımız bu yolda daha yaşanabilir bir Sarıyahşi için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bu hususla birlikte projelerimizin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Bakanımıza, Valimize, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, bürokratlarımıza ve siyasilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.