Başkanımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

23 Nisan Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, T.B.M.M.’nin açıldığı 23 Nisan 1920 gününü, bayram olarak tüm çocuklara armağan etmiş ve bu yönüyle de dünya da eşsiz liderliğini bir kez daha göstermiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın, milletimizin ve Sarıyahşi’li hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.
Fatih Ünsal