Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Belediye Başkanımızın Berat Kandili Mesajı

11 ayın sultanı Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız merhamet sahibi olan yüce Allah’a sığınarak günahlarından arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Allah'ın rahmetinin tüm evreni kapladığı bu mübarek geceye tekrar erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Af ve kurtuluş kapısının sonuna kadar açık olduğu bu geceyi hepimiz layıkıyla değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandili’nin Milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için kurtuluşa ve hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.