Belediye Başkanımızın Mübarek Mevlid Kandili Mesaj

Bugün alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyamıza teşriflerinin yıl dönümüdür. Karanlıkların aydınlığa kavuşmasında ve katılaşmış kalplerin yumuşamasında çok önemli bir yere sahip olan, böyle şerefli ve mübarek bir gün vesilesiyle Peygamber sevgisinin gönüllerimize kök salmasını diliyorum.

Duygularında sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü, ilişkilerinde hakkı, doğruyu, güzeli ve vefayı, ibadetlerinde ihlâs ve samimiyeti öne çıkararak gönülleri fetheden, güzellik ve ümit dolu Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) bütün varlığıyla bize örnek olmakta, yaşamakta olduğumuz hayata ve geleceğimize ışık tutmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin ve Sarıyahşi'li hemşehrilerimin mübarek Mevlid Kandilini ve mübarek Cuma gününü kutluyorum.