Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Belediye Başkanımızın Regaip Kandili Mesajı

Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili, insanoğlu için manevi bir fırsattır. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha hep birlikte eda etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu mübarek günlerde insani ve ahlaki erdemlerinde yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Sarıyahşi’li hemşehrilerim mübarek Regaip Kandili'ni kutluyor, bu kutlu gecenin insanlığa ve tüm İslam alemine huzur, barış ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.